Tämä ikivanha japanilainen detox-menetelmä auttaa rentoutumaan ja puhdistamaan koko kehon alkaen jaloista

Koti » Detox » Vaihtoehtoiset itämaiset menetelmät

Ei usein tapahdu, että kaikki asiantuntijat ovat yhtä mieltä jostakin, mutta kukaan ei voi kieltää näiden uusien detox-lappujen valtavaa menestystä ja hämmästyttäviä tuloksia. Ne valtaavat tällä hetkellä Suomen – katsotaanpa, mistä on kyse…

Japanilainen Detopatch Nuubu -yritys on tuonut markkinoille nämä uudet ihmeelliset laput. Amerikkalaiset, aasialaiset, eurooppalaiset ja nyt jopa suomalaiset pyytävät niitä apuun laajan valikoiman ongelmiin, kuten kipuun, ruokavalioon, painoon, uneen ja stressiin.

Yksi laastari käytetään tehokkaasti yli 30 stressiin ja kipuun liittyvän tekijän käsittelyyn!

Tuotteen takana on verkosto arvostettuja amerikkalaisia ja japanilaisia tiedemiehiä. He ovat hyödyntäneet vuosisatojen aikana kertynyttä holistista tietoa kivun, stressin ja ahdistuksen käsittelemiseksi ilman lääkkeitä tai kirurgisia toimenpiteitä.

Vaikka on haastavaa selittää tarkalleen, miten laastarit toimivat, nämä kolme tekijää tekevät niistä kokonaisvaltaisen ratkaisun uudistaa kehomme raikkaalla voimalla ja energialla:

 1. Hyödyntämällä menetelmiä muinaisesta kiinalaisesta ja japanilaisesta lääketieteestä laastari hyödyntää sitä tosiseikkaa, että hermostomme on yhteydessä koko kehoon. Tietyn pisteen stimulointi vaikuttaa myös muuhun kehoon.

 2. Erityinen kivunlievitysvaikutus johtuu koko kehon luonnollisesta detoxifikaatiosta jalkapohjien kautta! Kun veri kiertää jalan kautta, laastari käyttää näitä pisteitä poistaakseen epäpuhtaudet. Kun haitalliset elementit poistetaan, ne laskeutuvat alaraajoihin, kuten jalkoihin, johon laastari sijoitetaan poistaaksesi ne kehostasi.

 3. Laastarit auttavat myös ruokavaliossa ja aineenvaihdunnassa. Hermoston piirteet vaikuttavat myös aineenvaihduntaan ja nälkään. Vaikutus toimii, vaikka käyttäisit laastaria vain yöllä: aineenvaihduntasi polttaa rasvaa puolestasi, ja tunnet vähemmän nälkää. Pudotat kokoja vähällä vaivalla.

Mielen ja sielun rentoutuminen: Näiden laastareiden käyttäjät ovat onnellisempia, tuotteliaampia, hoikempia ja vähemmän stressaantuneita

Nämä laastarit tarjoavat sinulle elämässäsi puuttuneen stressinlievityksen. Sinulla on enemmän energiaa, tunnet olosi terveemmäksi ja yleisesti ottaen onnellisemmaksi.

Erityisesti myrkkyjen poistamisen myötä koet nämä edut:

 • Nivel- ja lihaskivun väheneminen
 • Parantunut unen laatu
 • Vähemmän stressiä ja ahdistusta
 • Painonpudotus
 • Lihasten kiinteytyminen
 • Selkeämpi iho vähentyneellä aknella
 • Runsaasti energiaa sijoittaa henkilökohtaiseen ja ammatilliseen elämään
 • Anti-aging-vaikutus

Säästät myös paljon rahaa, jonka olisit käyttänyt muihin hoitoihin. Kaikki ihmettelevät, mikä on salaisuutesi!

Mitkä ovat japanilaisten munkkien löytämät ainekset?

Ei tiedetä tarkalleen, miten ne on sekoitettu, mutta Detopatch Nuubu -laastareiden ainesosat ovat seuraavat:

Premium-turmaliini: Kivennäisaine, jota on perinteisesti käytetty perinteisessä lääketieteessä, kykenee keräämään ja vapauttamaan energiaa kehossa. Se torjuu nivel- ja luuvaivoja latautumalla energialla paineen alaisena.

Mustikka: Korkeasti tiivistetty antioksidantteja sisältävä marja, joka taistelee solujen vanhenemista aiheuttavia vapaita radikaaleja vastaan. Mustikan vaikutusta vahvistaa Detopatch Nuubu -laastareiden C-vitamiini.

Himalajan suola: Se stimuloi kehoa, erityisesti maksaa. Se käynnistää maksan detoxifikaatiotoiminnot uudelleen ja mahdollistaa meille myrkkyjen kertymien poistamisen, jotka muuten olisivat mahdottomia päästä eroon.

Teepuuöljy: Öljy, jolla on antibakteerisia ja antiviraalisia ominaisuuksia. Se suojaa kehoa infektioilta, mukaan lukien sieni-infektiot, 360 asteen hyvinvoinnin vuoksi.

Kuinka käyttää niitä?

Pidä niitä yöpöydälläsi, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä yöllä. Ota laastarit pakkauksesta, aseta ne jalkapohjan keskiosaan ja kiinnitä laastari varmistaaksesi, että se pysyy paikallaan.

Siinä se on! Nyt voit mennä nukkumaan ja pitää laastareita koko yön, poistaen ne vasta aamulla. Kun ne on poistettu, tulisi nähdä tulokset laastareiden värin perusteella. Jokainen laastari on kertakäyttöinen, joten käytä uutta joka ilta.

Ne toimivat niin upeasti, että ihmettelet, miksi et omistanut niitä aikaisemmin!

Kehosi detoxifikaatio voi:

➢ Vähentää selkäkipua;

➢ Parantaa unen laatua;

➢ Vähentää stressiä ja ahdistusta;

➢ Puhdistaa ihohuokoset ja torjua aknea;

➢ Lisätä energiaa kehoosi.

Hyödynnä tätä hienoa tarjousta

I asiakkaat säästävät tuhansia euroja ostaessaan näitä laastareita, koska heidän ei enää tarvitse käyttää rahaa kalliisiin vaihtoehtoisiin hoitoihin!

Yritys tarjoaa myös 30 päivän tyytyväisyystakuun, jota on kehuttu asiantuntijoiden ja asiakkaiden toimesta.

HUOMAUTUS: Laastarit ovat saatavilla yhdessä koossa ja sopivat kaikenikäisille aikuisille miehille ja naisille.

Yksinoikeus alennus – Tarkista saatavuus >>

[TÄRKEÄÄ TIETOA]: Valmistaja tarjoaa 70 % alennuksen kaikille uusille asiakkaille. Varasto on kuitenkin jo merkittävästi vähentynyt Suomessa. Jos haluat kokeilla niitä nyt alennettuun hintaan 30 päivän palautustakuulla, sinun kannattaa kiirehtiä!

Rajoitettu tarjous päättyy pian!

Kommentit...

Marja, Vahvistettu arvostelu ✅

Kun täytät lomakkeen, erittäin avulias yrityksen asiantuntija soittaa sinulle antaakseen kaiken tarvitsemasi tiedon. Todella hieno tuki. Sain ne vähentääkseni ahdistusta ja päästäkseni takaisin kuntoon. Sanon vain, että mieheni mukaan olen palannut siihen, millainen olin ennen häitämme.

Sirpa, Vahvistettu arvostelu ✅

Harvoin kirjoitan arvosteluja, ellei kyseessä ole jotain, joka todella tekee vaikutuksen. Joka aamu niskani ja hartiani olivat jäykät, ja tunsin itseni tokkuraiseksi, mutta muutaman päivän kuluttua lihasten jäykkyys ei juurikaan häiritse minua, enkä herää enää niin ärtyneenä. Ennen ostoa olin melko skeptinen, mutta uteliaisuus vei voiton, joten päätin kokeilla, ja olen tyytyväinen valintaani. Uskon nyt vahvasti tähän tuotteeseen koetun eron perusteella. Olen myös menettänyt 4 kokoa!

Katariina, Vahvistettu arvostelu ✅

Ostin nämä laastarit vaimolleni, ja hän rakastaa niitä! Ne toimivat. Ne ovat inhottavia ottaa pois, mutta hän tuntee olonsa paremmaksi jokaisen käytön jälkeen. Aion jatkaa niiden hankkimista 😀

Leena, Vahvistettu arvostelu ✅

Fantastinen, se teki uskomattoman hyvää työtä!! Luulen, että kokeilen sitä heti.

Johanna, Vahvistettu arvostelu ✅

Olen käyttänyt joitakin detox-lappuja aiemmin, mutta en pitänyt niistä kovin paljon. En tuntenut mitään eroa, ja ne olivat niin epämukavia! Joten tein hieman tutkimusta ja huomasin, että kaikki riippuu ainesosista. Se oli pääasiallinen syy, miksi ostin nämä laastarit. Todella, hinnan ja määrän suhteen se on fantastista. Hierojani kertoi minulla olevan PALJON myrkkyjä kehossani. Hän ehdotti, että ostan ne uudelleen. Tein niin kuin hän sanoi, ja tunnen eron! Kun käytän vain yhtä, en tunne mitään eroa, mutta kun käytän kolmea, tunnen oloni upeaksi. TUNNEN, että se toimii, ja se on upea tunne!

Helena, Vahvistettu arvostelu ✅

Se auttaa minua vähentämään turvotusta, ja ihoni on kaunis. Käytän niitä joka ilta. Ihoni on parhaimmillaan muutaman viime vuoden aikana. Olen iloinen, että löysin ne.

Elina, Vahvistettu arvostelu ✅

Voin sanoa, että ne todella toimivat. Käytin niitä joka päivä, kunnes ne muuttuivat mustiksi. Ne toimivat. Kun käytät niitä, muista pestä ja kuivata jalat ennen levittämistä. Suosittelen tuotteen levittämistä juuri ennen nukkumaanmenoa. Olen yhtä hoikka kuin ennen häitäni.

Anneli, Vahvistettu arvostelu ✅

Minulle kerrottiin, että saattaisin tarvita lonkan korvaamista. Joten ajattelin kokeilla. Käytin laastareita joka ilta, ja aamulla kun otin ne pois, ne olivat hyvin mustia. Viikon käytön jälkeen musta oli lähes kadonnut, ja kipu oli lähes olematonta.

Rajoitettu tarjous päättyy pian!

BAIER

DETOPATCH NUUBU

(70 % alennus)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

This site is not a part of the Facebook Website or Meta Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by Facebook is a trademark of Meta, Inc.

FACEBOOK DISCLAIMER: Complete details for Facebook’s legal terms are are available at: https://www.facebook.com/legal/terms. All Facebook policies are available at: https://www.facebook.com/policies/. This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Attenzione: i prodotti consigliati su questo sito sono venduti in affiliazione, pertanto non siamo né il produttore, né il venditore ufficiale di ogni singolo prodotto che troverete all’interno del nostro sito. Pertanto per eventuali richieste di rimborso o altri problemi sui prodotti ordinati su questo sito, dovrete sempre fare riferimento al venditore ufficiale.
I prodotti sono recensiti a scopo informativo e non è possibile in nessun modo garantire risultati certi e le possibilità di riuscita di qualsiasi risultato variano da cliente a cliente.
Questo blog non rappresenta una testata giornalistica in quanto viene aggiornato senza alcuna periodicità. Non può pertanto considerarsi un prodotto editoriale ai sensi della legge n. 62 del 7.03.2001. Alcune immagini e recensioni presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora crediate che possano ledere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.