Deze oude Japanse detoxmethode helpt het hele lichaam te ontspannen en zuiveren, te beginnen bij de voeten

Home » Detox » Alternatieve Oosterse methoden

Het gebeurt niet vaak dat alle experts het eens zijn over iets: maar niemand kan het enorme succes en de verbazingwekkende resultaten ontkennen die mensen behalen met deze nieuwe detox-pleisters. Op dit moment veroveren ze Nederland en België – laten we eens kijken waar het over gaat…

De nieuwe wonderpleisters uit Japan zijn van een bedrijf genaamd Detopatch Nuubu. Amerikanen, Aziaten, Europeanen en nu ook mensen in België en Nederland bestellen allemaal deze pleisters om zich te helpen met een breed scala aan problemen gerelateerd aan pijn, dieet, gewicht, slaap en stress.

Een enkele pleister wordt effectief gebruikt om meer dan 30 stress- en pijnfactoren aan te pakken!

Achter het product staat een netwerk van gerenommeerde Amerikaanse en Japanse wetenschappers. Ze hebben eeuwenoude holistische kennis gebruikt om pijn, stress en angst aan te pakken, zonder het gebruik van medicijnen of chirurgische ingrepen.

Hoewel het moeilijk is om precies uit te leggen hoe de pleisters werken, maken deze 3 factoren het een alleskunner om ons lichaam nieuw leven en energie te geven:

 1. Door methoden uit de oude Chinese en Japanse geneeskunde te gebruiken, maakt de pleister gebruik van het feit dat ons zenuwstelsel in het hele lichaam is verbonden. Als een bepaald punt wordt gestimuleerd, heeft dit ook invloed op de rest van het lichaam.

 2. Het speciale effect tegen pijn komt voort uit de natuurlijke ontgifting van het hele lichaam via de voetzool! Wanneer het bloed door de voet circuleert, gebruikt de pleister deze punten om eventuele onzuiverheden te verwijderen. Wanneer schadelijke elementen worden verwijderd, landen ze op de onderste uiteinden zoals de voeten. Zwaartekracht helpt ook om deze zware metalen en onzuiverheden naar onze voeten te brengen, de plaats waar je de pleister plaatst om ze uit je lichaam te verwijderen.

 3. De pleisters helpen ook bij het dieet en de stofwisseling. Je zenuwuiteinden beïnvloeden ook de stofwisseling en honger. Zelfs als je de pleister alleen ‘s nachts gebruikt, werkt het effect: je stofwisseling verbrandt vet voor jou en je voelt je minder hongerig. Je zult die maten verliezen zonder al te veel moeite.

Ontspanning van de geest en de ziel: gebruikers van deze pleisters zijn gelukkiger, productiever, slanker en minder gestrest

Deze pleisters zullen je de stressverlichting geven die je in het leven miste. Je zult meer energie hebben, je zult je gezonder voelen en over het algemeen gelukkiger zijn.

In het bijzonder, door het verwijderen van gifstoffen, zul je deze voordelen ervaren:

 • Vermindering van gewrichts- en spierpijn
 • Betere slaapkwaliteit
 • Minder stress en minder angst
 • Gewichtsverlies
 • Versteviging van de spieren
 • Schonere huid met minder acne
 • Veel energie om in je privéleven en werk te steken
 • Anti-verouderingseffect


Je zult ook veel geld besparen
dat je eerder aan andere behandelingen hebt uitgegeven. Iedereen zal zich afvragen wat je geheim is!

Wat zijn de ingrediënten die de Japanse monniken hebben ontdekt?

Het is niet precies bekend hoe ze zijn gemengd, maar de ingrediënten van Detopatch Nuubu-pleisters zijn als volgt:

Premium toermalijn: een mineraal dat al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt en in staat is om energie vast te leggen en vrij te geven in het lichaam. Het bestrijdt gewrichts- en botproblemen door zijn vermogen om energie op te slaan wanneer het onder druk staat.

Zwarte bes: met een zeer hoge concentratie antioxidanten die vrije radicalen bestrijden die celveroudering veroorzaken. De werking van zwarte bessen wordt versterkt door de toevoeging van vitamine C in Detopatch Nuubu.

Himalayazout: stimuleert het lichaam en met name de lever. Het activeert de ontgiftende leverfuncties en stelt ons in staat om zich te ontdoen van ophopingen van gifstoffen die anders moeilijk te verwijderen zijn.

Tea Tree Oil: olie met antibacteriële en antivirale eigenschappen. Het beschermt het lichaam tegen infecties, inclusief schimmelinfecties, voor een algeheel welzijn

Hoe gebruik je ze?

Bewaar ze op je nachtkastje, zodat je ‘s avonds niet hoeft te zoeken. Haal de pleisters uit de verpakking, plaats ze in het midden van de voetzool en bevestig de tape op de pleister om ervoor te zorgen dat deze op zijn plaats blijft.

Dat is alles! Nu kun je gaan slapen en de pleisters de hele nacht laten zitten, en ze alleen ‘s ochtends verwijderen. Na verwijdering zou je de resultaten moeten kunnen zien aan de kleur van de pleisters. Elke pleister is voor eenmalig gebruik, dus breng elke avond een nieuwe aan.

Ze zullen zo geweldig werken dat je je afvraagt waarom je ze niet eerder had!

Het ontgiften van je lichaam kan:

➢ Rugpijn verminderen;

➢ De slaapkwaliteit verbeteren;

➢ Stress en angst verminderen;

➢ Poriën reinigen en acne bestrijden;

➢ Energie aan je lichaam toevoegen.

Profiteer van deze geweldige aanbieding

Klanten besparen duizenden euro’s wanneer ze de pleisters kopen, omdat ze geen geld meer hoeven uit te geven aan dure alternatieve behandelingen!

Het bedrijf biedt ook een tevredenheidsgarantie van 30 dagen, die is geprezen door experts en klanten.

LET OP: de pleisters zijn verkrijgbaar in één maat en zijn geschikt voor volwassen mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Exclusieve korting – Beschikbaarheid controleren >>

[BELANGRIJKE INFORMATIE]: De fabrikant biedt een korting van 70% voor alle nieuwe klanten. Het magazijn is echter al aanzienlijk verminderd, zowel in België als Nederland. Als je ze nu wilt proberen tegen een gereduceerde prijs en met de 30-dagen geld-terug garantie, is het de moeite waard om snel te zijn!

Beperkt aanbod, vervalt binnenkort!

Reacties...

Emma, geverifieerde recensie ✅

Nadat je het formulier hebt ingevuld, zal een zeer behulpzame medewerker van het bedrijf contact met je opnemen om je alle benodigde informatie te verstrekken. Echt uitstekende klantenservice. Ik heb ze genomen om stress te verminderen en weer in vorm te komen. Ik kan je alleen maar zeggen dat mijn man zegt dat ik weer dezelfde ben als vóór ons huwelijk.

Laura, geverifieerde recensie ✅

Ik schrijf zelden recensies, tenzij iets me echt raakt. Elke ochtend waren mijn nek en schouders stijf en voelde ik me duizelig, maar na een paar dagen merk ik nauwelijks nog spierstijfheid en word ik niet meer zo geïrriteerd wakker. Voordat ik ze kocht, was ik behoorlijk sceptisch, maar nieuwsgierigheid won het, dus besloot ik ze uit te proberen en ik ben blij met mijn keuze. Ik geloof nu sterk in dit product vanwege het verschil dat ik heb ervaren. Ik heb ook 4 kledingmaten verloren!

Linda, geverifieerde recensie ✅

Ik heb deze pleisters voor mijn vrouw gekocht, en ze is er dol op! Ze werken. Ze zijn walgelijk als je ze eraf haalt, maar ze voelt zich beter na elk gebruik. Ik zal ze blijven kopen 😀

Iris, geverifieerde recensie ✅

Fantastisch, het heeft geweldig werk verricht!! Ik denk dat ik het meteen ga proberen.

Petra, geverifieerde recensie ✅

In het verleden heb ik enkele detox-pleisters gebruikt, maar ik vond ze niet echt leuk. Ik voelde geen verschil en ze waren zo ongemakkelijk! Dus deed ik wat onderzoek en ontdekte dat het allemaal draait om de ingrediënten. Dat was de belangrijkste reden waarom ik deze pleisters heb gekocht. Echt, voor de prijs en de hoeveelheid is het geweldig. Mijn masseur vertelde me dat ik TONNEN gifstoffen in mijn lichaam had. Hij raadde me aan om ze opnieuw te kopen. Ik deed wat hij zei en ik voel het verschil! Als ik er maar één gebruik, voel ik geen verschil, maar als ik er al drie gebruik, voel ik me geweldig. IK VOEL dat het werkt en het is een geweldig gevoel!

Saskia, geverifieerde recensie ✅

Het helpt me om te ontzwellen en mijn huid is prachtig. Ik gebruik ze elke nacht. Mijn huid is de beste die ik in jaren heb gehad. Ik ben blij dat ik ze heb gevonden.

Elise, geverifieerde recensie ✅

Ik kan echt zeggen dat ze werken. Ik heb ze elke dag gebruikt totdat ze niet meer zwart werden. Ze werken. Zorg ervoor dat je je voeten wast en droogt voordat je ze aanbrengt, en pas dan breng je ze aan. Ik raad aan om het product toe te passen voordat je gaat slapen. Ik ben weer slank geworden zoals voor mijn huwelijk.

Marjolein, geverifieerde recensie ✅

Ik werd verteld dat ik mijn heup zou moeten laten vervangen. Dus besloot ik om het te proberen. Ik heb de pleisters elke avond gebruikt, en ‘s ochtends als ik ze weghaalde, waren ze erg zwart. Na een week van gebruik was het zwart bijna verdwenen en was de pijn bijna verdwenen.

Beperkt aanbod, vervalt binnenkort!

BAIER

DETOPATCH NUUBU

(70% korting)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

This site is not a part of the Facebook Website or Meta Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by Facebook is a trademark of Meta, Inc.

FACEBOOK DISCLAIMER: Complete details for Facebook’s legal terms are are available at: https://www.facebook.com/legal/terms. All Facebook policies are available at: https://www.facebook.com/policies/. This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Attenzione: i prodotti consigliati su questo sito sono venduti in affiliazione, pertanto non siamo né il produttore, né il venditore ufficiale di ogni singolo prodotto che troverete all’interno del nostro sito. Pertanto per eventuali richieste di rimborso o altri problemi sui prodotti ordinati su questo sito, dovrete sempre fare riferimento al venditore ufficiale.
I prodotti sono recensiti a scopo informativo e non è possibile in nessun modo garantire risultati certi e le possibilità di riuscita di qualsiasi risultato variano da cliente a cliente.
Questo blog non rappresenta una testata giornalistica in quanto viene aggiornato senza alcuna periodicità. Non può pertanto considerarsi un prodotto editoriale ai sensi della legge n. 62 del 7.03.2001. Alcune immagini e recensioni presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora crediate che possano ledere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.