Denne gamle japanske detox-metoden hjelper med å slappe av og rense hele kroppen, startende fra føttene

Hjem » Detox » Alternativ østlig metode

Det er ikke ofte at alle eksperter er enige om noe, men ingen kan nekte den enorme suksessen og forbløffende resultatene som folk oppnår med disse nye detox-patchene. De tar for øyeblikket Storbritannia med storm – la oss se hva de handler om…

De nye mirakuløse patchene fra Japan er fra et selskap som heter Detopatch Nuubu. Amerikanere, asiater, europeere, og nå til og med folk i Norge bestiller dem for å hjelpe med en rekke problemer relatert til smerte, kosthold, vekt, søvn og stress.

En enkelt lapp brukes effektivt for å håndtere over 30 faktorer av stress og smerte!

Bak produktet er et nettverk av anerkjente amerikanske og japanske forskere. De har brukt århundrer med holistisk kunnskap for å takle smerte, stress og angst uten bruk av medisiner eller kirurgiske inngrep.

Mens det er utfordrende å forklare nøyaktig hvordan patchene fungerer, gjør disse tre faktorene det til en helhetlig løsning for å fornye kroppene våre med frisk vitalitet og energi:

 1. Ved å bruke metoder fra gammel kinesisk og japansk medisin utnytter lappen det faktum at nervesystemet vårt er sammenkoblet gjennom hele kroppen. Å stimulere et visst punkt påvirker også resten av kroppen.

 2. Den spesielle smertelindrende effekten stammer fra den naturlige avgiftningen av hele kroppen gjennom fotsålene! Når blod sirkulerer gjennom foten, bruker lappen disse punktene til å fjerne urenheter. Når skadelige elementer fjernes, lander de på nedre ekstremiteter som føttene. Tyngdekraften hjelper også med å bære disse tungmetallene og urenheter til føttene våre, der du legger lappen for å fjerne dem fra kroppen din.

 3. Patchene hjelper også med kosthold og metabolisme. Nervetrådene dine påvirker også metabolisme og sult. Selv om du bare bruker lappen om natten, fungerer effekten: metabolismen din forbrenner fett for deg, og du føler deg mindre sulten. Du vil miste de størrelsene med minimal innsats.

Avslapning av sinn og sjel: Brukere av disse patchene er lykkeligere, mer produktive, slankere og mindre stressede

These Patches Will Provide You with the Stress Relief You’ve Been Missing in Life. You’ll Have More Energy, Feel Healthier, and Overall Happier.

In particular, by removing toxins, you’ll experience these benefits:

 • Reduction in joint and muscle pain
 • Improved sleep quality
 • Less stress and anxiety
 • Weight loss
 • Muscle toning
 • Clearer skin with reduced acne
 • Abundant energy to invest in your personal and professional life
 • Anti-aging effect


You’ll also save a lot of money
that you used to spend on other treatments. Everyone will wonder what your secret is!

Disse patchene vil gi deg den stressavlastningen du har savnet i livet. Du vil ha mer energi, føle deg sunnere og generelt lykkeligere.

Spesielt ved å fjerne giftstoffer vil du oppleve disse fordelene:

 • Reduksjon i ledd- og muskelsmerter
 • Forbedret søvnkvalitet
 • Mindre stress og angst
 • Vekttap
 • Muskeltoning
 • Klarere hud med redusert kviser
 • Overflod av energi å investere i ditt personlige og profesjonelle liv
 • Anti-aldringseffekt

Du vil også spare mye penger som du pleide å bruke på andre behandlinger. Alle vil lure på hva hemmeligheten din er!

Hva er ingrediensene oppdaget av japanske munker?

Det er ikke nøyaktig kjent hvordan de er blandet, men ingrediensene i Detopatch Nuubu-patchene er som følger:

Premium turmalin: Et mineral tradisjonelt brukt i tradisjonell medisin, i stand til å fange og frigjøre energi i kroppen. Den bekjemper ledd- og beinproblemer ved å lade opp med energi når den utsettes for trykk.

Bringebær: Høyt konsentrert i antioksidantforbindelser som bekjemper frie radikaler som forårsaker cellulær aldring. Bringebærets handling forsterkes av inkluderingen av vitamin C i Detopatch Nuubu.

Himalayasalt: Stimulerer kroppen, spesielt leveren. Det reaktiverer leverens avgiftende funksjoner og lar oss eliminere opphopninger av giftstoffer ellers umulig å bli kvitt.

Tea tree olje: Olje med antibakterielle og antivirale egenskaper. Den beskytter kroppen mot infeksjoner, inkludert soppinfeksjoner, for 360° velvære.

Hvordan bruke dem?

Hold dem på nattbordet ditt, slik at du ikke trenger å lete etter dem om natten. Ta patchene ut av emballasjen, plasser dem på den sentrale delen av fotsålen, og bruk teipen på lappen for å sikre at den blir på plass.

Der har du det! Nå kan du legge deg og ha på patchene hele natten, fjerne dem bare om morgenen. Når de er fjernet, bør du se resultatene ut fra fargen på patchene. Hver lapp er engangsbruk, så påfør en ny hver kveld.

De vil fungere så fantastisk at du vil lure på hvorfor du ikke hadde dem før!

Detokifisering av kroppen kan:

➢ Redusere ryggsmerter;

➢ Forbedre søvnkvaliteten;

➢ Redusere stress og angst;

➢ Rense porene og bekjempe kviser;

➢ Tilføre energi til kroppen din.

Benytt deg av dette flotte tilbudet

Kunder sparer tusenvis av kroner når de kjøper patchene fordi de ikke lenger trenger å bruke penger på dyre alternative behandlinger!

Selskapet tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, som har blitt rost av eksperter og kunder.

MERK: Patchene er tilgjengelige i én størrelse og passer for voksne menn og kvinner i alle aldre.

Eksklusiv rabatt – Sjekk tilgjengelighet >>

[VIKTIG INFORMASJON]: Produsenten tilbyr 70% rabatt for alle nye kunder. Imidlertid er beholdningen allerede betydelig redusert i Norge. Hvis du vil prøve nå til en rabattert pris med 30-dagers pengene-tilbake-garanti, lønner det seg å være rask!

Begrenset tilbud slutter snart!

Kommentarer...

Ingrid, verifisert anmeldelse ✅

Etter at du har fylt ut skjemaet, vil en veldig hjelpsom selskapsekspert ringe deg for å gi all informasjonen du trenger. Virkelig flott støtte. Jeg fikk dem for å lindre angst og komme i form igjen. La meg bare si at mannen min sier at jeg har kommet tilbake til hvordan jeg var før bryllupet vårt.

Nora, verifisert anmeldelse ✅

Jeg skriver sjelden anmeldelser med mindre det er noe som virkelig treffer meg. Hver morgen var nakken og skuldrene mine stive, og jeg følte meg tung, men etter noen dager merker jeg knapt muskelstivheten, og jeg våkner ikke opp og føler meg så irritabel lenger. Før kjøpet var jeg ganske skeptisk, men nysgjerrigheten fikk overtaket, så jeg bestemte meg for å prøve, og jeg er fornøyd med valget mitt. Jeg tror nå fast på dette produktet for forskjellen jeg har opplevd. Jeg har også gått ned 4 størrelser!

Astrid, verifisert anmeldelse ✅

Jeg kjøpte disse patchene til kona mi, og hun elsker dem! De fungerer. De er ekle når du tar dem av, men hun føler seg bedre etter hver bruk. Jeg vil fortsette å få dem 😀

Freya, verifisert anmeldelse ✅

Fantastisk, det gjorde en utrolig jobb! Jeg tror jeg vil prøve det med en gang.

Sigrid, verifisert anmeldelse ✅

Jeg har brukt noen detox-patcher tidligere, men jeg likte dem ikke så mye. Jeg følte ingen forskjell, og de var så ubehagelige! Så gjorde jeg litt forskning og fant ut at alt avhenger av ingrediensene. Det var hovedgrunnen til at jeg kjøpte disse patchene. Ekte, for prisen og mengden, er det fantastisk. Massøren min fortalte meg at jeg hadde MASSE giftstoffer i kroppen min. Han foreslo at jeg kjøpte dem igjen. Jeg gjorde det han fortalte meg, og jeg føler forskjellen! Når jeg bruker bare en, føler jeg ingen forskjell, men når jeg bruker tre, føler jeg meg fantastisk. JEG FØLER at det fungerer, og det er en fantastisk følelse!

Solveig, verifisert anmeldelse ✅

Det hjelper meg med å bli kvitt oppblåsthet, og huden min er vakker. Jeg bruker dem hver kveld. Huden min er den beste den har vært på et par år. Jeg er glad jeg fant dem.

Hilde, verifisert anmeldelse ✅

Jeg kan si at de virkelig fungerer. Jeg brukte dem hver dag til de ble svarte. De fungerer. Når du bruker dem, må du sørge for å vaske og tørke føttene før du påfører. Jeg anbefaler å påføre produktet rett før sengetid. Jeg er like slank som jeg var før bryllupet.

Elin, verifisert anmeldelse ✅

Jeg ble fortalt at jeg kanskje trengte en hofteutskifting. Så tenkte jeg at jeg skulle prøve det. Jeg brukte patchene hver kveld, og om morgenen når jeg fjernet dem, var de veldig svarte. Etter en ukes bruk var det meste av det svarte borte, og smertene var nesten ikke-eksisterende.

Begrenset tilbud slutter snart!

BAIER

DETOPATCH NUUBU

(70 % rabatt)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

This site is not a part of the Facebook Website or Meta Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by Facebook is a trademark of Meta, Inc.

FACEBOOK DISCLAIMER: Complete details for Facebook’s legal terms are are available at: https://www.facebook.com/legal/terms. All Facebook policies are available at: https://www.facebook.com/policies/. This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Attenzione: i prodotti consigliati su questo sito sono venduti in affiliazione, pertanto non siamo né il produttore, né il venditore ufficiale di ogni singolo prodotto che troverete all’interno del nostro sito. Pertanto per eventuali richieste di rimborso o altri problemi sui prodotti ordinati su questo sito, dovrete sempre fare riferimento al venditore ufficiale.
I prodotti sono recensiti a scopo informativo e non è possibile in nessun modo garantire risultati certi e le possibilità di riuscita di qualsiasi risultato variano da cliente a cliente.
Questo blog non rappresenta una testata giornalistica in quanto viene aggiornato senza alcuna periodicità. Non può pertanto considerarsi un prodotto editoriale ai sensi della legge n. 62 del 7.03.2001. Alcune immagini e recensioni presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora crediate che possano ledere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.