Denna gamla japanska detoxmetod hjälper till att koppla av och rena hela kroppen från fötterna

Hem » Detox » Alternativa orientaliska metoder

Det händer inte ofta att alla experter är överens om något: men ingen kan förneka den enorma framgången och de häpnadsväckande resultaten som människor får med dessa nya detoxplåster. Just nu stormar de in i Italien – låt oss se vad det handlar om…

De nya mirakelplåstren från Japan kommer från ett företag som heter Detopatch Nuubu. Amerikaner, asiater, européer och nu även människor i Italien beställer dem alla för att hjälpa med en mängd olika problem relaterade till smärta, kost, vikt, sömn och stress.

Ett enda plåster används effektivt för att hantera över 30 stress- och smärtfaktorer!

Bakom produkten finns ett nätverk av välkända amerikanska och japanska forskare. De har använt sig av århundraden av holistisk kunskap för att hantera smärta, stress och ångest utan användning av läkemedel eller kirurgi.

Även om det är svårt att exakt förklara hur plåstren fungerar, gör dessa tre faktorer dem till en allt-i-ett-lösning för att återställa ny vitalitet och energi till vår kropp:

 1. Genom att använda metoder från traditionell kinesisk och japansk medicin utnyttjar plåstret det faktum att vårt nervsystem är sammanlänkat över hela kroppen. Om en viss punkt stimuleras påverkar den också resten av kroppen.
 2. Den speciella smärtverkan kommer från kroppens naturliga avgiftning genom fotsulan! När blodet cirkulerar genom foten använder plåstret dessa punkter för att ta bort eventuella föroreningar. När skadliga ämnen tas bort landar de på de nedre extremiteterna som fötterna. Gravitationen hjälper också till att föra dessa tunga metaller och föroreningar till våra fötter, där du placerar plåstret för att ta bort dem från din kropp.
 3. Plåstren hjälper också till med kosten och ämnesomsättningen. Dina nervtrådar påverkar också ämnesomsättningen och aptiten. Även om du bara använder plåstret under natten fungerar effekten: din ämnesomsättning bränner fett åt dig och du känner dig mindre hungrig. Du kommer att förlora dessa storlekar utan för mycket ansträngning.

Avkoppling för sinnet och själen: de som bär dessa plåster är gladare, mer produktiva, smalare och mindre stressade

Dessa plåster ger dig den stresslindring du saknat i livet. Du kommer att ha mer energi, känna dig friskare och överlag lyckligare.

Speciellt genom att ta bort gifter kommer du att ha följande fördelar:

 • Minskad led- och muskelsmärta
 • Bättre sömnkvalitet
 • Mindre stress och ångest
 • Viktnedgång
 • Muskeltillväxt
 • Renare hud med minskning av akne
 • Massor av energi att sätta in i ditt privatliv och arbete
 • Åldersmotverkande effekt

Du kommer också att spara mycket pengar som du tidigare spenderade på andra behandlingar. Alla kommer att undra vad ditt hemlighet är!

Vilka är ingredienserna som japanska munkar har upptäckt?

Det är inte exakt känt hur de är blandade, men ingredienserna i Detopatch Nuubu-plåstren är följande.

Premium turmalin: Ett mineral som alltid har använts inom traditionell medicin och som kan fånga och frigöra energi i kroppen. Bekämpar led- och benproblem tack vare sin förmåga att ladda upp med energi när den utsätts för tryck.

Svarta vinbär: Mycket hög koncentration av antioxidanter som bekämpar de fria radikalerna som orsakar cellulär åldrande. Svarta vinbärets verkan förstärks av innehållet av C-vitamin som har inkluderats i DetoPatch Nuubu.

Himalayasalter: Stimulerar kärlet och särskilt levern. Återaktiverar leverns avgiftningsfunktioner och möjliggör borttagning av ackumulerade toxiner som annars är omöjliga att eliminera.

Tea Tree Oil: Olja med antibakteriella och antivirala egenskaper. Skyddar kroppen mot infektioner, inklusive svampinfektioner, för en helhetsvälmående.

Hur används de?

Håll dem på nattduksbordet så att du inte behöver leta efter dem på morgonen. Ta ut plåstren från förpackningen, placera dem på mitten av fotsulan och fäst tejp på plåstret för att se till att det håller sig på plats.

Klart! Nu kan du gå och lägga dig och ha plåstren på hela natten och ta bort dem bara på morgonen. När de tas bort bör du kunna se resultatet genom plåstrens färg. Varje plåster är engångs, så använd en ny varje kväll.

De kommer att kännas så fantastiska att du undrar varför du inte fick dem tidigare!

Att ta bort gifter från din kropp kan:

➢ minska ryggsmärtor;

➢ öka sömnkvaliteten;

➢lindra stress och ångest;

➢ rengöra porer och bekämpa akne;

➢ vitalisera din kropp med ny energi.

Utnyttja detta fantastiska erbjudande

Kunder sparar tusentals kronor när de köper plåster eftersom de inte längre behöver spendera pengar på dyra alternativa behandlingar!

Företaget erbjuder också en 30-dagars nöjd-kund-garanti som har fått beröm av experter och kunder.

OBS: Plåstren finns i en storlek och passar för vuxna män och kvinnor i alla åldrar.

Exklusiv rabatt – Kontrollera tillgängligheten >>

[VIKTIG INFORMATION]: Tillverkaren erbjuder 70 % rabatt för alla nya kunder. Lagret har dock redan minskat betydligt i Italien. Om du vill prova nu till ett rabatterat pris och med 30 dagars pengarna tillbaka-garanti är det värt att vara snabb!

Begränsat erbjudande som går ut!

Costo promozionale di 3 confezioni a 49€

Solo per un brevissimo periodo di tempo, 3 confezioni (60 cerotti in totale) all’incredibile prezzo di 49€ invece che 147,00€. Non lasciarti scappare questa strepitosa offerta!

Begränsat erbjudande som går ut!

Kommentarer...

Anna, verifierad recension✅

Efter att du har fyllt i formuläret ringer en mycket hjälpsam expert från företaget dig för att ge dig all information du behöver. Verkligen utmärkt service. Jag köpte dem för att lindra ångest och komma i form. Jag säger bara att min man säger att jag har blivit som jag var innan vi gifte oss.

Maria, verifierad recension✅

Jag skriver sällan recensioner om det inte är något som verkligen imponerar mig. Varje morgon hade jag stelhet i nacken och axlarna och kände mig trött, men efter några dagar märker jag knappt av muskelstelheten och vaknar inte längre så irriterad. Innan jag köpte dem var jag ganska skeptisk, men nyfikenheten tog över, så jag bestämde mig för att prova och är nöjd med mitt val. Nu tror jag starkt på den här produkten på grund av den skillnad jag har märkt. Jag har också gått ner 4 storlekar!

Sofia, verifierad recension✅

Jag köpte dessa plåster till min fru, och hon älskar dem! De fungerar. De är äckliga när du tar av dem, men hon känner sig bättre efter varje användning. Jag kommer att fortsätta köpa dem 😀

Emma, verifierad recension✅

Fantastiskt, de har gjort ett fantastiskt jobb!! Jag tror att jag kommer att prova dem direkt.

Linnea, verifierad recension✅

Jag har tidigare använt några detoxplåster men tyckte inte riktigt om dem. Jag kände ingen skillnad och de var så obekväma! Så jag forskade och fann att det beror på ingredienserna. Det var huvudanledningen till att jag köpte de här plåstren. Verkligen, för priset och mängden är det fantastiskt. Min massör sa att jag hade MASSOR av gifter i min kropp. Det var han som föreslog att jag skulle köpa dem igen. Jag gjorde vad han sa och känner skillnaden! När jag använder bara ett märker jag ingen skillnad, men när jag använder tre känner jag mig fantastisk. JAG KÄNNER att det fungerar och det är en underbar känsla!

Elin, verifierad recension✅

Det hjälper mig att bli mindre svullen och min hud är fantastisk. Jag använder dem varje natt. Min hud är den bästa jag haft på flera år. Jag är glad att jag hittade dem.

Johanna, verifierad recension✅

Jag kan säga att de verkligen fungerar. Jag använde dem varje dag tills de inte längre blev svarta. De fungerar. När du använder dem, se till att tvätta dina fötter och torka dem, och bara då sätter du på dem. Jag rekommenderar att applicera produkten när du ska sova. Jag är tillbaka i samma form som innan bröllopet.

Linn, verifierad recension✅

Jag fick höra att jag kanske behövde byta höft. Så jag bestämde mig för att prova det. Jag använde plåstren varje kväll, och på morgonen när jag tog av dem var de mycket svarta. Efter en veckas användning hade det svarta nästan försvunnit och smärtan var nästan obefintlig.

Begränsat erbjudande som går ut!

BAIER

DETOPATCH NUUBU

(70% rabatt)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

This site is not a part of the Facebook Website or Meta Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by Facebook is a trademark of Meta, Inc.

FACEBOOK DISCLAIMER: Complete details for Facebook’s legal terms are are available at: https://www.facebook.com/legal/terms. All Facebook policies are available at: https://www.facebook.com/policies/. This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Attenzione: i prodotti consigliati su questo sito sono venduti in affiliazione, pertanto non siamo né il produttore, né il venditore ufficiale di ogni singolo prodotto che troverete all’interno del nostro sito. Pertanto per eventuali richieste di rimborso o altri problemi sui prodotti ordinati su questo sito, dovrete sempre fare riferimento al venditore ufficiale.
I prodotti sono recensiti a scopo informativo e non è possibile in nessun modo garantire risultati certi e le possibilità di riuscita di qualsiasi risultato variano da cliente a cliente.
Questo blog non rappresenta una testata giornalistica in quanto viene aggiornato senza alcuna periodicità. Non può pertanto considerarsi un prodotto editoriale ai sensi della legge n. 62 del 7.03.2001. Alcune immagini e recensioni presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora crediate che possano ledere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.