Sofia Andersson
August 24, 2023 

Tjejer, jag hade aldrig förväntat mig att gå ner i vikt skulle väcka så många frågor. Min inkorg har översvämmats av dina meddelanden! Istället för att svara på varje meddelande individuellt, bestämde jag mig för att skriva en artikel om det.

Ja, på bara 2 månader gick jag ner 19 kg. Mina nya bilder photoshopades inte (jag har ingen aning om hur det fungerar). Jag väger just nu 57 kg och planerar att gå ner 3-5 kg ​​till.

Kära tjejer, jag blev förvånad över hur många frågor ämnet att gå ner i vikt väcker. Min inkorg var bokstavligen översvämmad av dina meddelanden! Eftersom det är svårt att svara på varje meddelande individuellt bestämde jag mig för att skriva en artikel om det.

Och jag gillar inte gym alls. Jag har varit i en en gång i två veckor, men att se alla de där perfekta kropparna fick mig bara att känna mig mer osäker. Ärligt talat går du bara till gymmet om du redan har gått ner i vikt och vill gå upp i muskelmassa. Först då är det vettigt. Annars är det bara slöseri med tid och energi.

Jag kände inte för att tortera min kropp, så jag köpte ett effektivt viktminskningstillskott som rekommenderas av min bästa vän. För att inte låta som ren reklam vill jag helst inte nämna produktnamnet. Om någon är intresserad kan de fråga om det i kommentarerna. Men nu vill jag visa er hur det fungerar.

Kosttillskottet är i grunden en fettförbrännare. Du tar det på morgonen och all mat du äter under dagen omvandlas inte till fett runt dina höfter och mage, det blir bara utstött. Produkten tas igen på kvällen för att låta ämnesomsättningen fungera effektivt över natten och för att bryta ner överskottsfettansamlingar.

Den första månaden gick jag faktiskt ner 11 kg! Och allt utan större ansträngning! Under den andra månaden gick jag ner ytterligare 8 kg. Jag har inte längre celluliter på benen! Och min mage och kärlekshandtag är äntligen borta. Jag är verkligen lättad!

Istället för XXL passar jag nu lätt i klänning i storlek L. Äntligen kan jag bära smarta kläder igen istället för att gömma mig i de där omatchade byxdräkterna och golvlånga klänningarna. Jag är till och med bekväm nog att dela bilder i en baddräkt.

Jag är redan nöjd med min form, men jag vill ändå gå ner några kilon till för att förbättra mitt utseende! Så jag kommer att fortsätta använda produkten. Jag tror att ytterligare en vecka kommer att räcka för att nå mitt mål.

Jag lämnar länken till dig om du också vill prova produkten!

Jag ser fram emot dina frågor och berättelser i kommentarerna👇👇👇. Vem provade vilka metoder, vad fungerade och vad gjorde inte?

(Kommentarsektionen kommer att vara öppen i 2 timmar för att ställa frågor. Jag ska försöka svara på alla så gott jag kan).

Nellie Ahlström
Skicka mig länken. Jag vill verkligen prova.
Sofia Andersson
Här har du det, du kommer inte ångra det. 🙂 Här är länken till den officiella hemsidan. Där hittar du all information om hur du tar det och får bästa möjliga resultat. Berätta då om det!
Leah Håkansson
Med Keto Plus gick jag ner 12 kg för ett år sedan och det var väldigt enkelt. Jag behöver inte längre vara uppmärksam på min vikt och den förblir stabil. Om någon tvivlar på det kan jag bara bekräfta det!
Agnes Eklund
Visst kan man gå ner i vikt på gymmet, men man måste tortera sig halvt ihjäl. Jag har gått ner 3 kg på en månad. Det beror förstås också på kosten. Om du är snabbmat hjälper inte ett gym heller.
Stella Hellström
Kan jag snälla få länken också? Jag är trött på alla dessa modedieter, har konstant ont i magen och kan inte gå ner i vikt. Är denna produkt verkligen säker?
Sofia Andersson
Här är länken till den officiella sajten. Denna produkt är helt ofarlig, eftersom sammansättningen är naturlig och allt är lättsmält. Dieter är värdelösa. Se vilken effekt jag hade. 🙂
Freja Lundgren
Jag har hört talas om dessa sötsaker förut. Men ärligt talat trodde jag att det var falskt. Tack också för ditt omdöme med bilder, jag kommer att beställa dem idag!
Wilma Gustafsson
För att gå ner i vikt måste du äta mindre. Så enkelt som det. 🙂
Ella Eriksson
Jag kan inte fatta att du blev så smal utan att gå till gymmet! Jag har försökt gå ner i vikt i 3 år utan resultat och går till och med på gymmet ibland. Kan du skicka mig länken där du beställde den?
Sofia Andersson
Först trodde jag inte att det skulle hjälpa heller, men resultatet överträffade mina förväntningar! Här är länken.
Maja Berggren
Efter mitt barns födelse kunde jag inte gå ner i vikt på flera år. Jag har provat allt, även fasta. Vikten går ner, men den kommer tillbaka så snabbt. Jag hoppas verkligen att produkten kommer att hjälpa mig. Jag har precis beställt den.
Alice Nilsson
För några år sedan provade jag dessa godisar för innan mitt bröllop var jag så tjock att jag inte ens fick plats i klänningen jag hade köpt i förväg. Jag läste om denna produkt online. Det var ganska okänt men jag bestämde mig för att ge det ett försök. På en månad gick jag ner 17 kg. Jag blev ännu smalare än tidigare och fick till och med dra åt klänningen. Men jag var vacker!!