Woman Of Today " Ruokavalio " Ruokavalio & laihtuminen " Menettää 13kg 4 viikossa ilman ruokavaliota tai liikuntaa!

Miten voittaa liikalihavuus kerta kaikkiaan

Ravitsemusterapeutti löytää luonnollisen hoidon, jonka avulla voit laihtua jopa 20 kg 1 kuukaudessa, jopa nukkuessasi, ilman laihduttamista, ilman kuntosalia ja ilman jojo-ilmiötä.

KETOXPLODE

Vallankumouksellinen laihtuminen hoito: Poistaa myrkkyjä, sulattaa rasvaa vatsalta, lantiolta, reisiltä ja käsivarsilta nukkuessasi. Ei dieettiä, ei kuntosalia eikä jojo-efektiä.

Toimittajalta | 06.08.23

Sisältö:

Kaikki ravitsemusterapeutit pelkäävät työpaikkansa puolesta. Haittaako uusi laihdutusmenetelmä kaikkia muita ravitsemusterapeutteja? Huippuravitsemusasiantuntijat eivät epäile sitä. Sen lisäksi, että saksalainen ravitsemusterapeutti on kehittänyt luonnollisen laihdutusvalmisteen, on tapahtunut läpimurto lihavuuden hoidossa.

Yli 14.000 potilasta on jo laihtunut keskimäärin 10 kiloa 30 päivässä – ilman laihdutusta, ilman kuntosalia ja ilman jojo-efektiä. Tämän tuloksena he vähensivät sydänkohtausten ja aivohalvausten riskiä 185 prosenttia, pienensivät huonon kolesterolin tasojaan 15-kertaisesti ja säästyivät ateroskleroosilta. He saivat takaisin viehättävän siluetin, itseluottamuksen ja erinomaisen kunnon. Mutta miten tämä on mahdollista?

“Heti kun näin tulokset, kerroin siitä kaikille ylipainoisille ystävilleni.” (Aino Saari).

“Painoin ennen 105 kiloa. KetoExplode ansiosta painoni on pudonnut 78 kiloon 3 kuukaudessa, enkä enää lihoa, söinpä mitä tahansa! Olen ylpeä voidessani jakaa edistykseni kanssanne.
– Leena Järvinen, Helsinki

“Kahden lapsen äitinä olen hyvin kiireinen työn, lasten ja kaikkien muiden arkielämän rasitusten kanssa. Toisen lapseni jälkeen lihoin, mutta vaikka kuinka yritin, minulla ei ollut koskaan tarpeeksi aikaa käydä kuntosalilla. Mieheni osti minulle KetoExplode ja en voinut uskoa sitä, kun aloin laihtua! Kiitos, KetoExplode – olet todellinen hengenpelastaja”. – Marja Kallio, Espoo

Kuuluisa ravitsemusterapeutti (laihdutusalan asiantuntija) on päättänyt auttaa tuhansia ihmisiä taistelemaan lihavuutta vastaan. Ravitsemusterapeutti kehitti luonnollisen, turvallisen ja helppokäyttöisen kaavan viiden vuoden monimutkaisessa laboratoriotutkimuksessa. Lääkäri on jo auttanut satoja ihmisiä, menettää ylimääräisiä kiloja ja auttaa heitä saamaan takaisin itseluottamuksen ja itsetunnon, jonka he olivat menettäneet kauan sitten.

Lääketieteellisissä lehdissä on kaavaa on jo kuvattu “vallankumoukselliseksi saavutukseksi ravitsemuksen alalla”, ja lääkäri on jo saanut useita arvostettuja palkintoja tieteellisestä keksinnöstään. Sen kaavan ansiosta jopa vakavasti ja pysyvästi ylipainoiset ihmiset (syistä riippumatta) voivat laihtua noin 9 kg kuukaudessa – ilman paastoa tai liikuntaa.

Laihduttaminen ei ole helppo tehtävä, ja jokainen, joka yrittää laihduttaa, tietää, että tämä tehtävä voi olla raskas ja monimutkainen.

Ketoxplode on hoito, joka stimuloi paikallista aineenvaihduntaa, vähentää tehokkaasti rasvaa ja selluliittia ja vaikuttaa ihoon, jota raskausarvet vaivaavat.

Ketoxploden erikoiskaava perustuu tieteellisiin tutkimuksiin ja luonnollisiin ainesosiin, jotka on valittu ja tutkittu laboratoriossa 100-prosenttisen tehokkaan kaavan luomiseksi:

Tämä ravitsemusasiantuntijoiden ryhmän tutkima ja kehittämä paikallisen toiminnan makea on paras tapa laihtua ja määritellä vatsa, lantio, reidet, pakarat ja käsivarret.

“En voisi olla tyytyväisempi. Menetin 12 kiloa 4 viikossa. Ilman erityistä ruokavaliota, ilman intensiivistä harjoittelua.”
– Matti Virtanen, Tampere

Me toimituksessa olimme aluksi hyvin skeptisiä, mutta testasimme sitten itse, toimiiko se todella.

Meidän piti tietää enemmän siitä, miten KetoExplode toimii. Miten se toimi? KetoExplode on täysin luonnollinen ravintolisä, joka on peräisin yksinomaan eksoottisesta mustikkalajista, joka menestyy vain Kaakkois-Aasian syrjäisillä alueilla. Se on tehokas ainesosa, joka kliinisten tutkimusten mukaan saa ei-toivotun, ylimääräisen vatsarasvan katoamaan muutamassa viikossa!

Päiviä kestäneen tutkimuksen jälkeen löysimme lukuisia tieteellisten lehtien artikkeleita, joissa tuotetta arvosteltiin myönteisesti. Ne olivat täynnä tapaustutkimuksia, joissa 99,2 % potilaista oli onnistunut laihtumaan 4 viikon kuluessa.

“Kun Tuulia antoi minulle KetoExplode zum Probieren gab, war ich skeptisch. Ich habe es zunächst nur 1 Woche lang versucht, ich musste meine Meinung ändern” (Riikka, Tuulia paras ystävä)”

KetoExplode salaisuus on sen kyky tukahduttaa ruokahalu ja tehostaa aineenvaihduntaa samalla kun se puhdistaa varastoitua rasvakudosta ja ruoansulatuskanavaa antioksidanttiensa avulla.

Päätin itse kokeilla, KetoExplode. Se toimitettiin minulle 4 päivän kuluessa tilauksestani virallisilla verkkosivuilla.

Paketti sisälsi kuukauden verran lisäravinteita, mikä oli täydellinen, koska halusin kokeilla hoitoa neljän viikon ajan ja dokumentoida edistymiseni tänä aikana.

Vain 3 viikon jälkeen tulokseni KetoExplode kanssa olivat yksinkertaisesti erinomaisia!

Tulokseni - menetin 12 KG vatsa rasvaa vain yhdessä kuukaudessa!

– Ota kaksi KetoExplode – pilleriä päivässä (aamu + ilta)
– Juo 1 litra vettä päivittäin

ENSIMMÄINEN VIIKKO

Viikon kuluttua olin yllättynyt dramaattisista tuloksista. Energiatasoni olivat koholla, enkä ollut edes nälkäinen. KETOEXPLODE tervetullut sivuvaikutus on sen voima hillitä ruokahalua.

Tunsin itseni rehellisesti fantastiseksi.

Mikä parasta, en ollut edes muuttanut mitään päivittäisissä rutiineissani. Seitsemäntenä päivänä seisoin vaa’alla enkä voinut uskoa silmiäni. Olin laihtunut 4 kiloa. En kuitenkaan ollut vieläkään vakuuttunut, koska sanotaan, että minkä tahansa ruokavalion alussa menetetään paljon vesipainoa. Halusin odottaa ja nähdä tulokset tulevina viikkoina. Mutta se näytti todellakin hyvältä! Painoin nyt alle 55 kg ensimmäistä kertaa vuosiin!

TOINEN VIIKKO

Kahden viikon jälkeen aloitin viikon entistäkin energisemmin ja nukuin itse asiassa syvemmin kuin koskaan aiemmin. En enää heräillyt yöllä, ja sängyssä pyöriminen loppui, koska kehoni pystyi nyt todella rentoutumaan (uskon, että tämä on seurausta myrkkyjen huuhtoutumisesta pois). Laihdutin myös toiset 3 kiloa, jolloin painoni putosi uskomattomat 7 kiloa vain kahdessa viikossa.

Minun on myönnettävä, että uskon nyt, että tämä ruokavalio on enemmän kuin pelkkä kikka.

KOLMAS VIIKKO

Kolmen viikon kuluttua kaikki epäilykseni ja epäilykseni olivat täysin poissa! Olen nyt menettänyt 2 täyttä mekkokokoa laihdutettuani vielä 4 kg. Ja minulla on edelleen paljon energiaa. Usein juuri kolmannella viikolla on tapana loppua muiden dieettien aikana. Mutta KetoExplode – pillerin ansiosta energiani ei vähene, vaan se pysyy tasaisena koko päivän. En enää tarvitse päiväunia iltapäivällä kello 15.00! Huomaan myös, että vatsani sulattaa ruokaa paljon paremmin. Ei enää turvotusta tai kiusallisia kaasuja syömisen jälkeen.

NELJÄS VIIKKO

Neljännen viikon jälkeen lopputulokseni olivat järkyttävät. Laihdutin uskomattomat 14 kiloa ruokavalion aloittamisen jälkeen! Monet kollegani ovat nyt harmissaan siitä, etteivät he olleet ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi koekaniineiksi. Neljännellä viikolla laihdutin vielä 3 kg. Tulokset ovat johdonmukaisia! Mutta rehellisesti sanottuna olen melkein saavuttanut ihannepainoni. Aion kuitenkin jatkaa KetoExplode käyttöä, koska siinä on niin paljon antioksidantteja ja vitamiineja ja ihoni näyttää upealta.

En voisi olla tyytyväisempi tuloksiin. Menetin 14 kg 4 viikossa, ei erityistä ruokavaliota, ei intensiivistä liikuntaa!

Tuomio:

Joten jos sinulla on epäilyksiä tämän ruokavalion vaikutuksesta, kokeile sitä itse; testimme ovat osoittaneet, että tulokset ovat todellisia. Myös me Real News 24:llä epäilimme aluksi, mutta muutimme mielemme nopeasti. Oman tutkimuksemme jälkeen voimme iloksemme kertoa, että ihmiset todellakin onnistuvat tässä ruokavaliossa.

Vain lukijoillemme olemme saaneet 50% alennuksen KetoExplode. Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi tarjouksen. Kun saat 50% alennuksen normaalihintaan verrattuna, voit vihdoin saavuttaa laihan, täydellisen muodon!

Mutta pidä kiirettä! Alennus ei ole voimassa enää kauan!

Onnea!

“Olin lihonut ensimmäisestä lapsestani lähtien, mutta vaikka kuinka yritin, aika ei vain koskaan riittänyt kuntosalilla käymiseen. Ystäväni osti minulle KetoExplode – ja olin tuskin uskoa sitä, kun aloin laihtua! Kiitos KetoExplode olet todellinen elämänpelastaja!”
– Elina Laine, Turku

Miksi se on niin tehokas?

– Ota kaksi KetoExplode – pilleriä päivässä (aamu + ilta)
– Juo 1 litra vettä päivittäin

100 % luonnollisia ainesosia

Kommentit

Helena, 47

Kiitos, että inspiroit minua pääsemään vihdoin eroon ylimääräisistä kiloistani. Siitä on kolme viikkoa ja olen laihtunut 12 kiloa. Painan nyt 62 kiloa, eikä painoni enää vaihtele. Kaikki mitä tein oli ottaa 2 ketoxplode pilleriä joka päivä! En edes käynyt kuntosalilla tai dieetillä! On niin helppoa laihtua ketoxplode! Vilpittömästi, Helena!

Sari, kirjoittaja

Olen haaveillut terveestä kehosta jo pitkään. Kolme kuukautta sitten luin ketoxplode on this site. I hesitated before ordering the product. My mom convinced me. It’s not a high price to pay for a dream come true! Now we’re losing weight together! It’s just great!

Anneli, 58

Olen haaveillut terveestä kehosta jo pitkään. Kolme kuukautta sitten luin ketoxplode tällä sivustolla. Epäröin ennen tuotteen tilaamista. Äitini vakuutti minut. Se ei ole korkea hinta unelmien toteutumisesta! Nyt laihdutamme yhdessä! Se on aivan mahtavaa!

Sari, kirjoittaja

Jatka hyvää työtä, Anneli!

Päivi , 54

Olen iloinen, että löysin tämän artikkelin. Aion kokeilla ketoxplode!

Sari, kirjoittaja

Kerro meille, miten se sujuu!

Eeva, 49

Otin neuvosta vaarin ja kokeilin ketoxplode. Se itse asiassa pelasti perheeni ja avioliittoni =) Se on uskomatonta! Itsetuntoni on kasvanut paljon… Tunnen itseni SUPER! =)

Sanna, 57

Haluaisin myös kokeilla sitä, mitä tilaan tänään.

Hanna, 42

Voin vakuuttaa sinulle, että olet tyytyväinen ketoxplode hen, jonka otan ja tähän mennessä olen saavuttanut tämän tuloksen.

Tiina, 55

Hei, kaikki! Sain juuri ketoxplode tuotteeni! Kiitos, että jaoitte tuloksenne ja motivoitte minua aloittamaan! Toivottavasti pääsen vihdoin eroon kaikesta rasvasta. Raportoin edistymisestäni myös täällä.

Sari, kirjoittaja

Hei Tiina! Olen hyvin iloinen puolestasi! Sinun tarvitsee vain ottaa 2 ketoxaplode pilleriä päivittäin! En malta odottaa, että näen ensimmäisen edistyksesi. Ja muista, että on parempi aloittaa pienellä edistyksellä kuin ei ollenkaan! Onnea sinulle!

Maija, 45

Olen erittäin iloinen, että olen löytänyt tämän verkkosivuston, ja odotan innolla tukeanne. Olen kokeillut monia laihdutusmenetelmiä, mutta valitettavasti tulokset eivät ole olleet hyviä. Olen 159 senttiä pitkä ja painan 87 kiloa – harmi!!!! Minun on pudotettava ainakin 30 kiloa ja ketoxplode tuntuu olevan viimeinen toivoni…

Sari, kirjoittaja

Hei Maija! Monet ihmiset ovat käyttäneet ketoxplode erinomaisin tuloksin! Ystäväni ovat myös testanneet sitä ja IT WORKED! Annan sinulle 100% takuun siitä, että et tule pettymään uudelleen. Olemme kaikki tyytyväisiä tuloksiimme ja toivon sinulle samaa!
Hyvät naiset, haluaisin vielä kerran pyytää teitä ottamaan muutaman minuutin aikaa ja jakamaan tuloksenne, koska jakaminen on välittämistä! Sinun panoksesi saattaa vakuuttaa jonkun vihdoin hoikistumaan, kaunistumaan ja olemaan onnellinen!!!!

Susanna , 28

Hei Sari! Olen hyvin iloinen puolestasi! Jatka hyvää työtä! Onnea sinulle!

Laura, 37

Hei Sari! Olen hyvin iloinen puolestasi! Jatka hyvää työtä! Onnea sinulle!

Heli, 31

Sain paketin eilen ja aloitin uuden elämän tänään! En malta odottaa, että näen ensimmäiset tulokset!